Clinica Promed System

Clinica Promed System

zoom Click pe imagine pentru a mariIn 1977 s-a vorbit prima data despre conceptul Materno-Fetala, cand a luat nastere in America Societatea de Medicina Materno-Fetala. Organizatia era alcatuita din medici obstetricieni si ginecologi, cu o pregatire suplimentara de 2 sau 3 ani in acest domeniu. Ulterior, acest concept a fost dezvoltat si a capatat o importanta crescuta in tarile cu medicina dezvoltata.

In Romania, in acest moment, reteaua medicala care se ocupa de preventia cancerului de col uterin si de san, de preventia si tratamentul tulburariilor legate de menopauza, precum si de depistarea precoce a malformatiilor congenitale este insuficienta, relativ neomogen distribuita si cu accesibilitate limitata.

Din acest motiv, in fiecare an creste numarul cuplurilor sterile si infertile, numarul de boli cu transmitere sexuala, numarul de neoplasme de col uterin si mamare depistate in stadii terminale.

Acestea sunt motivele implementarii conceptului de medicina Materno-Fetala, medicina preventiva si screening genito-mamar intr-o retea de clinici private din Romania.

In acest context dorim sa incercam sa imbunatatim situatia actuala, sa elaboram un sistem de asistenta medicala pentru femei, motiv pentru care:

 •     Incercam sa folosim protocoale clinico-terapeutice pentru toate afectiunile care afecteaza viata unei FEMEI
 •     Incercam sa promovam medicina preventiva, sa asiguram un standard modern de depistare si tratament al acestor afectiuni
 •     Incercam sa fim alaturi de Dumneavoastra

O investitie de 200.000 euro, medici de renume si servicii la cele mai inalte standarde. Incepand din 15 aprilie  2010 s-a deschis departamentul de Fertilizare in vitro din cadrul Clinicii Medicale Promed System din Bucuresti.

“Acesta era pasul natural in oferirea intregii game de servicii dedicate exclusiv femeilor. Consideram ca dispunem de toate resursele, atat din punct de vedere logistic, cat si ca si echipa medicala necesara pentru a oferi aceste servicii la cele mai inalte standarde. Dorim sa depasim relatia medic-pacient, in favoarea unei relatii bazate pe cunoastere reciproca si pe intelegerea nevoilor pacientilor, oferind in acest sens si asistenta psihologica cuplurilor interesate”, a precizat doctorul Alina Bolintineanu, directorul medical al Clinicii Promed.

In contextul nenumaratelor polemici in jurul clinicilor specializate in fertilizarea in vitro, Clinica Promed a reusit sa se remarce prin seriozitatea, renumele si profesionalismul echipei medicale de care dispune. Experienta de peste 10 ani in acest domeniu sensibil, cuplata cu o echipa de medici si embriologi (coordonati de vicepresedintele asocaiatiei embriologilor din Grecia) va incerca sa asigure o asistenta medicala profesionista si sigura pentru problemle cuplurilor infertile.

In urma unei infuzii masive de capital, Clinica Promed System a devenit unul din cei mai activi jucatori de pe piata serviciilor medicale din Romania.


Cuvinte cheie:
Clinica Promed System, fertilitate, FIV,medicina materno-fetala

Produse recomandate


 • Detalii

 • Detalii

 • Detalii

 • Detalii

 • Test de fertilitate - STOC EPUIZAT

  Test de fertilitate - STOC EPUIZAT

  - STOC EPUIZAT- Acest produs este indisponibil! Este cea mai buna alegere pentru femeia moderna -... Detalii


vezi toate produsele
ILIFT - totul pentru frumusetea ta!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC - http://www.anpc.gov.ro

Reteaua de magazine online Reteaua de magazine online loveRnet

E-fertilitate.ro - Vrei sa stii cand este momentul optim pentru a concepe un copil?Vrei sa stii cand trebuie sa ai grija caci exista riscul unei sarcini nedorite? Vrei sa-ti imbunatatesti tonusul? Vrei sa afli daca esti insarcinata?Nu stii ce produsele pentru fertilitate sa folosesti ... ACCESEAZA www.e-fertilitate.ro si AI RASPUNSURILE GATA !!!!