Omini Clinic -unicul centru de Fertilizare In Vitro (FIV) din Moldova

Omini Clinic

zoom Click pe imagine pentru a mariDate de contact


Inspira adanc si zambeste!
Omini Clinic este prima clinica de chirurgie estetica si plastica  din orasul Iasi si unicul centru de Fertilizare In Vitro (FIV) din Moldova, care te intampina cu grija si raspundere. Omini Clinic pune in valoare toate stiintele medicale pentru a-ti oferi intotdeauna raspunsul potrivit si iti sta la dispozitie cu servicii profesioniste moderne, personal de renume si aparatura de ultima generatie.
 
OminiClinic a fost lansata in 2006 si a reprezentat chiar de la inceput un proiect ambitios si in acelasi timp deosebit de necesar pentru Iasi, in special pentru sistemul sanitar iesean, pentru ca raspunde eficient si complet nevoilor pacientilor sai.
 
OminiClinic a venit de fiecare data in intampinarea pacientilor si a incercat sa umple eficient golurile din gama servicilor medicale atat de necesare , dar care lipseau nu numai in Iasi , dar si in intreaga Moldova. Astfel OminiClinic chiar de la inaugurarea sa, a oferit primul bloc operator de chirurgie plastica si estetica din Iasi ,avizat de Ministerul Sanatatii.
 
Din aceste motiv Omini Clinic a desfasurat inca de la inceputul anului 2008, o investitie importanta pentru amenajrea si punerea in functiune a unui laborator de Fertilizare in Vitro , astfel Omini Clinic pune la dispozitia pacientilor sai UNICUL Centru De Reproducere Umana Asistata din Moldova.
 
In OminiClinic in cadrul Centrului de Reproducere Umana Asistata am combinat o atmosfera calda si primitoare cu un laborator FIV,laborator de analize ,bloc operator si cabinete dotate cu echipamente medicale de ultima generatie. Pacientii nostri pot avea garantia prestarii actului medical la cel mai inalt nivel - o caracteristica deja cunoscuta a OminiClinic.
 
Deasemenea, avem bucuria, sa va oferim o echipa medicala completa si instruita pentru care prioritatea o constituie cercetarea si dezvoltarea continua în toate domeniile legate de medicina reproducerii. De multe ori a avea un copil este un vis greu de îndeplinit, iar noi va putem fi alaturi pentru a descoperi împreuna bucuria îndeplinirii acestuia.
 
Centrul de Reproducere Umana Asistata (CRUA) e format din mai multe departamente ale clinicii:

   1. Cabinet de consulatie FIV (Fertilizare in Vitro) , in care cuplul va fi consiliat, vor fi explicate sansele de reusita si riscurile, inainte de a incepe orice investigatie sau tratament de fertilizare in vitro.
   2. Departamentul de Obstetrica si Ginecologie , aici pacientele centrului vor putea fi complet investigate (ecografie,videocolposcopie,recoltari secretii vaginale si test Babes Papanicolau) si consultate pentru evaluarea starii aparatului genital si a capacitatii de reproducere.
   3. Laborator de analize medicale pentru efectuarea baremului necesar de analize inainte de inceperea procedurilor specifice de FIV (fertlizare in vitro).
   4. Laboratorul FIV (Fertilizare in Vitro) unde embriologul centrului, cu ajutorul celor mai performante echipamente de laborator , urmareste si obtine embrioni, dupa fecundarea celulelor masculine cu cele feminine prin metoda FIV sau ICSI.
   5. In Departamentul de Radiologie se pot efectua Histerosalpingografii pentru a confirma permeabilitatea tubara.
   6. Blocul Operator in care se efectueaza prelevarea sub ghidaj ecografic transvaginal de celule sexuale feminine (ovocite). Dupa interventie, pacienta se poate reface in cele mai bune conditii sub supraveghere medicala in una din rezervele de lux. In acelasi department se pot efectua explorari si investigatii interventionale ca histeroscopia si laparoscopia.


Echipa Medicala - Fertilizare In Vitro
 
Dr. Cezara Bucur - Centrul de Medicina Reproductiva
Prof. Dr. Mircea Onofriescu - Coordonator Centru de Fertilitate
Biolog Dr. Maria Butnaru - Coordonator Laborator FIV
Andreea Luca - Bioinginer Laborator FIV, Masterand Biologie
Dr. Adrian Bors - Consiliere Infertilitate
Dr. Irina Dumitrascu - Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, Specialist Infertilitate
Dr. Catalin Mihaila - Medic Primar Obstetrica-Ginecologie
Dr. Gabriela Toma - Medic Primar Obstetrica-Ginecologie
Dr. Alexandru Luca - Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie, Consiliere Infertilitate
Dr. Cristina Vasilache - Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Bogdan Scurtu - Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Cristina Avatajitei - Medic Primar Obstetrica-Ginecologie
Dr. Stefan Bucur - Medic Primar Anestezist
 


Program de functionare a clinicii:
Luni - Vineri : 08:00 - 20:00
Sambata : 08:00 - 16:00
Duminica : Deschis doar pentru cazuri speciale

Program laborator FIV:
Luni - Sambata : 08:00 - 20:00
Duminica : Deschis doar pentru cazuri speciale

Program laborator analize medicale:
Luni - Vineri : 08:00 - 13:00
Sambata : 08:00 - 11:00
Duminica : Inchis


Date de contact


Cuvinte cheie:
Omini Clinic,centru de Fertilizare In Vitro,Iasi, Moldova

Produse recomandate


 • Test de fertilitate - STOC EPUIZAT

  Test de fertilitate - STOC EPUIZAT

  - STOC EPUIZAT- Acest produs este indisponibil! Este cea mai buna alegere pentru femeia moderna -... Detalii

 • Detalii

 • Detalii

 • Detalii

 • Detalii


vezi toate produsele
ILIFT - totul pentru frumusetea ta!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC - http://www.anpc.gov.ro

Reteaua de magazine online Reteaua de magazine online loveRnet

E-fertilitate.ro - Vrei sa stii cand este momentul optim pentru a concepe un copil?Vrei sa stii cand trebuie sa ai grija caci exista riscul unei sarcini nedorite? Vrei sa-ti imbunatatesti tonusul? Vrei sa afli daca esti insarcinata?Nu stii ce produsele pentru fertilitate sa folosesti ... ACCESEAZA www.e-fertilitate.ro si AI RASPUNSURILE GATA !!!!