Contraceptie & Planning - info

Daca esti tanara si tocmai ti-ai inceput viata sexuala si vrei sa stii cum poti sa te protejezi cel mai bine pentru nu a avea o sarcina nedorita, ori daca esti o femeie proaspat casatorita si iti doresti sa ramai insarcinata si vrei sa stii care este perioada propice, sau pur si simplu daca vrei sa cunosti cat mai multe despre fenomenele normale ale organismului tau, cum sa le poti controla, sau cum sa le folosesti in folosul tau cel mai bun, atunci te afli in locul potrivit.
Afla care sunt metodele de contraceptie, afla ce inseamna calendarul personal, afla ce inseamna ovulatia si cum o poti monitoriza, afla cum iti poti planifica viitorul fara prea multe batai de cap, si multe alte informatii necesare tie, femeia moderna.
Acceseaza si informeaza-te!


Articole:


ILIFT - totul pentru frumusetea ta!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC - http://www.anpc.gov.ro

Reteaua de magazine online Reteaua de magazine online loveRnet

E-fertilitate.ro - Vrei sa stii cand este momentul optim pentru a concepe un copil?Vrei sa stii  cand trebuie sa ai grija caci exista riscul unei sarcini nedorite? Vrei sa-ti imbunatatesti  tonusul? Vrei sa afli daca esti insarcinata?Nu stii ce  produsele pentru fertilitate sa folosesti ... ACCESEAZA www.e-fertilitate.ro si AI RASPUNSURILE GATA !!!!