Test de fertilitate

"Un calendar - CALENDARUL FERTILITATII -  este cea mai buna si probabil cea mai veche metoda pentru a stabili cand are loc ovulatia"

 

Perioada ovulatiei este una din cele mai importante lucruri din viata unei femei pe care trebuie sa le invete si sa le inteleaga despre corpul ei, pentru ca acesta este principalul factor care o ajuta sa ramana insarcinata sau sa evite o sarcina nedorita. Acest proces poate fi confuz si chiar dificil de inteles. Cea mai buna metoda recomandata de noi pentru a va maximiza sansele de a va determina perioada exacta a ovulatiei este sa folositi un test de fertilitate.

Testul de fertilitate

Test de fertilitate EASY TEST
Testul de fertilitate este un tester discret, sigur, eficient, poate fi folosit oriunde si oricand, fara a atrage atentia.
Testul de fertilitate te ajuta sa faci fata usor contraceptiei si sarcinilor dorite doar cu o picatura de saliva!
Este o metoda rapida si usor de folosit.
Testerul de fertilitate este un dispozitiv medical care va permite observarea modificarilor din saliva si stabilirea cu exactitate a perioadei fertile. Stabilirea acesteia se face observand aparitia imaginii tip feriga.Femeile secreta cantitati mari de estrogen in timpul ovulatiei, ceea ce influenteaza continutul si structura substantelor minerale. Imaginea tip feriga apare prin cristalizarea electrolitilor din saliva femeii.

 

Testerul este un mini-microscop, cu iluminare interna, cu  lentile care maresc de 50 ori imaginea.Test de fertilitate EASY TEST

Observand saliva poti sti care sunt perioadele de ovulatie si care nu!

Avantajele testerului sunt simple, naturale si  eficiente, fara efecte negative asupra organismului:
* Acuratete 97%
* Utilizare simpla si rapida
* Nu are efecte secundare
* Functie dubla: sarcina si contraceptie
* Se poate folosi zi de zi, timp de 2 ani.
* Este un produs patentat si are certificarea CE

 

 

 

Vrei sa stii cand este momentul optim
pentru a concepe un copil
?

 

 

 

Observand saliva poti sti care sunt perioadele de ovulatie si care nu!

EASY TEST analizeaza saliva femeii. Feriga apare intai slab pronuntat, procentul de a ramane gravida este mai mic. In urmatoarele zile imaginea ferigii apare din ce in ce mai pronuntata, fiind perfecta in ziua ovulatiei. In aceasta zi sansa de a ramane gravida se apropie de 100%.

Grafic fertilitate

 

Testele care analizeaza urina depisteaza ovulatia numai in ziua in care aceasta apare, spre deosebire de analiza pe care o face Testerul de fertilitate si care indica o perioada de aproximativ 6 zile.

Comparand imaginea pe care o vedeti in microscop cu cele trei imagini   puteti afla daca sunteti in perioada fertila sau nu:

 1.Daca cristalele au forma neregulata punctata inseamna  ca sunteti in perioada infertila.

Perioada INFERTILA

2.DE TRANZITIE  TREI ZILE  INAINTE  SI  DUPA PERIOADA  FERTILA
Modele mici tip feriga intre structuri punctiforme
Conceptia este posibila in timpul zilelor pre-ovulatorii dar e redusa la 20-30%. Pe masura ce va apropiati de inceputul perioadei ovulatorii (cu pana la 3 zile inainte), veti vedea linii scurte de grosimea firului de par. Pot fi doar cateva sau mai multe astfel de structuri. Cantitatea lor nu este importanta, ci prezenta acestora. Acest lucru inseamna ca veti incepe sa ovulati oricand in urmatoarele 3 zile.

Perioada de TRANZITIE

 

3. Daca cristalele au un aspect nervurat inseamna ca sunteti in perioada ovulatiei. Aceasta urmeaza sa aiba loc sau chiar se produce.
Este cea mai buna perioada pentru a ramane insarcinata.

PERIOADA OVULATIEI

 

Cea mai buna perioada de testare este dimineata inainte sa va spalati pe dinti.

Nota: Calitatea mostrei de saliva poate fi afectata de fumat, alcool si consum de alimente. De aceea se recomanda utilizarea salivei pentru testare dupa o ora de abstinenta fata de aceste substante.

Sfat:
* Va sfatuim sa va testati timp de o luna, zi de zi, pentru a va monitoriza perioada de ovulatie.
* Sperma poate trai in corpul dumneavoastra timp de aproximativ 3 zile. Daca contactul sexual are loc cu 3 zile inaintea ovulatiei puteti ramane gravida
* Ajustati imaginea pana devine clara

 

Vrei sa stii  cand trebuie sa ai grija caci exista riscul unei sarcini nedorite?

 

 

 

 

ILIFT - totul pentru frumusetea ta!

PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC - http://www.anpc.gov.ro

Reteaua de magazine online Reteaua de magazine online loveRnet

E-fertilitate.ro - Vrei sa stii cand este momentul optim pentru a concepe un copil?Vrei sa stii  cand trebuie sa ai grija caci exista riscul unei sarcini nedorite? Vrei sa-ti imbunatatesti  tonusul? Vrei sa afli daca esti insarcinata?Nu stii ce  produsele pentru fertilitate sa folosesti ... ACCESEAZA www.e-fertilitate.ro si AI RASPUNSURILE GATA !!!!